free responsive site templates

BRM LOGISTIKA

Usmjerite prijevoz na pravi put

O nama

BRM Logistika d.o.o. je logistička agencija za organizaciju i provedbu međunarodnog

prijevoza/transporta robe putem izvoza, uvoza i u tranzitu.


Tvrtka BRM LOGISTIKA d.o.o. nastala je na temelju 15 godišnjeg iskustva u organizaciji

međunarodnog i domaćeg transporta i spremnosti da se prihvate novi izazovi, tržišta i razvitak u području logistike, tj. cestovnog transporta te logističkih usluga (carinjenje, dostava od  vrata do vrata itd.).Osnovni cilj nam je pomoći svojim klijentima u realizaciji dogovorenih poslova, uz jamstvo našeg dugogodišnjeg iskustva i znanja u pripremi, vođenju, realizaciji i izvedbi logističkih projekata.


Na tržištu je veliki broj prijevoznika no mi ćemo umjesto vas pronaći najbolju cijenu i najoptimalnije tranzitno vrijeme sukladno Vašim potrebama vezano za otpremu i dopremu tereta, a u svrhu optimizacije vašeg cjelokupnog opskrbnog lanca.


Svojim klijentima nudimo individualna logistička rješenja kao i složene logističke usluge koristeći razna prijevozna sredstva i načine provedbe logistike projekta.

CILJ: je osigurati pravovremenu informaciju te najpovoljniju, tj. prihvatljivu cijenu prijevoza tražene robe za naše klijente.


Koristimo naše odlične partnerske odnose s raznim prijevoznicima kako bismo Vam omogućili konkurentne cijene i logistička rješenja.


MISIJA: unaprjeđenje transportne i logističke usluge, čime štedimo Vaše vrijeme jer za Vas pratimo sve etape prijevoza, osiguravajući pravovremenu informaciju i samu dostavu. Mi Vas oslobađamo 

briga jer svom poslu pristupamo profesionalno i s visokom učinkovitosti.

I Jean Claude van Damme je za prijevoz...

PREUZMITE VIZITKU 

Spremite vizitku za kasniji ponovni kontakt sa BRM Logistika d.o.o. za usluge prijevoza, uskoro Vaš prvi izbor!

Kliknite na sliku za preuzimanje,.

BRM Logistika transport